BBC GoodFood България - BG blogs


Месец преди Коледните празници имам удоволствието да споделя рецептата за царевични багети с овесени ядки и с читателите на списание BBC GoodFood България в рубриката BG кулинарни блогове (брой 76 от 22.11.2012г.).
Изказвам своята благодарност за поканата на главен редактор Людмила Слокоски и за възможността да изживея радостта от едно приятно участие!




снимка: сп. BBC GoodFood България




23 коментара :

  1. Сърдечни поздрави, Дани! И още много, много вкусни изяви! Хубав и усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Браво,Дани!Напълно заслужена покана!Прегръдки:))

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления, Дани!
    Направили са много добър избор от списанието :))

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления, Дани! Пожелавам ти още много кулинарни изяви! :) Хубава вечер! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честито! Прекрасно представяне!

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления, Дани!
    Чудесен избор на Лоис!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Поздравления,Даниелка,пожелавам още много подобни покани да имаш!
    Прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравления Дани, наистина много добър избор и хубави снимки :) Още много такива покани ти пожелавам сладурче:)
    Прекрасен неделен ден :)

    ОтговорИзтриване
  9. Дани, те от Good Food знаят какво да ни покажат;) Мернах го аз там, но чаках ти да се похвалиш;)))
    Пожелавам честичко да гостуваш там и не само там;)
    Хубава неделя!

    ОтговорИзтриване
  10. Искрени поздравления и от мен, Дани! Заслужена покана и ти пожелавам още много подобни изяви!
    Прекрасна неделя!

    ОтговорИзтриване
  11. Поздравления,още много кулинарни изяви!

    ОтговорИзтриване
  12. Поздравления и от мен Дани- дълечни но сърдечни!Още много подобни предложения да получаваш!Сигурно усещането е прекрасно:)
    Хубав неделен ден!

    ОтговорИзтриване
  13. Браво Дани!
    Пожелавам ти още много такива изяви!
    Прегръщам те и ти пожелавам хубав есенен ден*D

    ОтговорИзтриване
  14. От сърце ви благодаря за топлите думи и пожелания! Много ме зарадвахте! Прегръщам ви!

    ОтговорИзтриване
  15. Браво!!! Супер си! В такова престижно списание е чест да имаш публикация! Поздравявам те от сърце и още много публикации!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25 ноември, 2012

    Поздрави за публикацията! Браво!

    ОтговорИзтриване
  17. Тези хлебчета заслужават такова внимание, поздравления за поканата!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  18. Поздравления! Много ти се радвам!:) Още много такива покани да получаваш!:)

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря ви, дами! Много сте мили и го оценявам! Сърдечни поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  20. Поздравления Дани за публикацията! Кой друг, ако не ти да го заслужава! Прекрасен блог списваш! Сърдечни поздрави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, благодаря от сърце за милите думи! Поздрави и от мен! :)

      Изтриване
  21. Дани, поздравления! Като си купих броя много се зарадвах като видях рецептата ти! Знам колко е приятно чувството и се радвам, че и ти го изживяваш! А хлебчетата са уникални и определено заслужават да бъдат видяни и приготвени!
    Спокойна нощ!

    ОтговорИзтриване

 

За блога

Добре дошли в Simplicité - дневник за лични мисли, преживявания, фотографии и рецепти.

Благодаря ви за проявения интерес! Приятно четене!




Контакти

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив на блога