В търсене








Напоследък все по-рядко пиша в блога и започнах да изпитвам известна вина за това. Нещата, които запълват ежедневието през изминалите седмици, са важни, но не по-малко важно е и отношението към личното място. Надявам се, макар и бавно, да запълня страниците, които мислено всеки път изписвам...

И да си поговоря с вас, отново. За проектите, които се старая да не пропускам, колкото и безидейна да съм на моменти. За рецепти, снимки, мисли, книги. За удоволствието и щастието от малките неща. За всичко ново и всичко старо...




5 коментара :

  1. Мила Дани, красивите и истински неща изискват време, желание и много любов. Търпението е така необходимо... И който го покани при себе си, определено получава заслуженото. :)
    А твоето местенце е така вдъхновено и вдъхновяващо... То си те очаква винаги, а ние, неговите читатели - също. Пусни душата си свободна и просто слушай напътствията й... Нали знаеш, тя може най-добре. :) И тогава ние отново ще сме тук. И ще имаш време за всичко, а желание - още повече.
    Силно те прегръщам!

    ОтговорИзтриване
  2. Дани, правиш прекрасни снимки!
    И съм в очакване да говорим за малките неща,
    които дават смисъл на живота ни :)
    Прегръдка1

    ОтговорИзтриване
  3. Ти никога не можеш да бъдеш безидейна! Никога! Просто си имала нужда от нещо друго. А когато имаш нуждата да попишеш тук, ние ще те чакаме. Прекрасна си!

    ОтговорИзтриване
  4. Който търси-намира. За теб изобщо не се съмнявам. А когато нещо си заслужава, може да бъде и изчакано. Е, ние със сигурност ще изчакаме. Усмивка;)!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ви благодаря за всички мили и трогателни думи! Без вас това място нямаше да е същото. Прегръщам ви! :)

    ОтговорИзтриване

 

За блога

Добре дошли в Simplicité - дневник за лични мисли, преживявания, фотографии и рецепти.

Благодаря ви за проявения интерес! Приятно четене!




Контакти

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив на блога